Rakesha Astara
Crashewd

It is amazing how complete is the delusion that beauty is goodness.

Osaka, Japan.
© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon
Ask something!

512

Your question has been sent.
Join Retrospring today! You'll be able to follow and ask people you know and a lot more.
Anonymous Coward · 7mo

aura kamu aura aura backburner banget ya

Iaros · 7mo

Assalamualaikum

Anonymous Coward · 7mo

You deserve to be loved. There'll be someone that's willing to love you the way you deserve to. You need to know these things and truly believe them, Adek.

Thank you for the kind words. I agree with you — everyone deserves to be loved, including YOU, Kakak.

Anonymous Coward · 8mo

Do you set ur eyes on someone?

Lavanya · 6 answers · 8mo

What would you do if you had one million dollars?

I give some to those in need, save the remainder for other purposes, and don't forget to share with my parents.

Kairi. · 26 answers · 8mo

Kalo lagi overthinking kalian biasanya ngapain selain tidur?

Scroll tiktok, dengerin music, baca au, or find something that brings me comfort, such as talking on the phone with a friend.

Ainara Tjahir. · 7 answers · 8mo

Which one do you prefer between modern city that is full of tall buildings and crowded places or natural scenery with mountain, sea, and forest?

This time I think I'll just go to the sea, because it can calm my mind which has been a bit messy lately.

Mora. · 8mo

Who's your top 3 bias in girl group?

Pertanyaan yang sulit... Ningning, Eunchae, dan Isa. Sebenarnya ada banyak, semua bias in girl group itu masuknya top 3 semua. 😂

Anonymous Coward · 8mo

Kakak! Sebenernya I checked up on your Retro terus tau, cuma aku… takut terlalu berisik… MALUUUUU. Glad to knowing that this Rakesha having a blast day, aku seneng dengernya. IH… MALU… Serius… Kakak… Keinget… Aku… X___X Kalo Miong kemarin juga lagi happy! Makasih banyak yaaaa, Kakak. May the good return to you also. Aku ya… MALU. Nanti kita ngobrol banyakan lagi pas aku udah berani muncul ya…

Miong, hei. Tbh, aku jarang balesin question di retro. Aku engga risih sama sekali, kamu mau kirim retro 50x seharipun aku balas kalo yang kirim miong. Because I always wait for you to come here. Miong hari ini ngapain aja? Semoga hari ini juga happy ya cutie. Jangan malu.... I'm very curious about you, I want to know more about you, I want to talk to you.

Anonymous Coward · 8mo

Kakak… ini sender Miong! :3 It’s suddenly a lot of your secret admirers came out of the blue… Aku… jadi nggak pede… Oh, ya, Kakak… Makasih banyak ya udah ngeladenin Miong… aku seneng banget! Kakak kabarnya hari ini gimana? Ada yang bikin kesel nggak?!?!?! I just set my eyes on you these days, and I love the idea of your name. Rakesha Astara is so fluttering for me.

Hey, Miong, you're finally here. I think they're just curious about me. Yah... masa miong ngga pede gitu sih? Harus pede dong. No need to say thank you because I like how you come, you're cute, miong. Aku juga seneng banget! Aku hari ini habis ke gramedia, dan lihat pulpen bentuk kucing jadi keinget miong HAHAHA. Engga ada yang bikin kesel kok, tenang. Kalo miong hari ini ngapain aja? I hope that people as good as you are always surrounded by happiness. Thank you, Miong. May I get to know you more?

JeSS?!??!? · 8mo

Urayasu itu bahasa Jepangnya anjing ya? UrayASU

Selian · 24 answers · 8mo

Biar nambah galau harus dengerin lagi apa lagi, ya?

© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon

Retrospring uses Markdown for formatting

*italic text* for italic text

**bold text** for bold text

[link](https://example.com) for link