Ferro
Ferro
© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon
Ask something!

512

Your question has been sent.
Join Retrospring today! You'll be able to follow and ask people you know and a lot more.
Icey · 28 answers · 1y

Pernah gak makan mie soto toppingnya jeruk? 🥺

Icey · 23 answers · 1y

Apa motivasi kamu bekerja di perusahaan ini dan kenapa perusahaan ini harus menerima kamu?

Icey · 25 answers · 1y

Apa yang bisa kamu berikan untuk perusahaan ini?

Icey · 24 answers · 1y

Kalo lagi galau enaknya ngapain ya saran kegiatan bermanfaat dong.

Enaknya bersihin kamar mandi, sikat bak dll. Real Cey, based on personal experience

Icey · 24 answers · 1y

Spill top 3 lagu galau kebanggaanmu itu.

Top Indo
Selimut Hati - Dewa 19
Tak Kan Hilang - Budi Doremi
Akhir Tak Bahagia - Misellia

Icey · 21 answers · 1y

Thoughts on hubungan yang selesai sebelum dimulai dong. 🥺 (Definitely bukan pengalaman pribadi) (jangan banyak tanya jawab aja)

For me it's def a better way. I mean, kalo belum dimulai udah selesai itu tandanya ya emang ga cocok Cey.. buat apa dijalanin lebih jauh tapi saling maksa buat fit in satu sama lain, ga nyamannn

Mikkelsen · 18 answers · 1y

A dumb question and a horror one so feel free to skip tapi menurut kalian lebih kuat Badarawuhi atau Nyi Roro Kidul?

Alice · 10 answers · 1y

Tell me about your favorite dessert(s) 🍧🍮🧁

Mikkelsen · 19 answers · 1y

What are your comfort movies or series?

For comfort series, it will always be Naruto Shounnen Jump and Shippuden series. For movies, marvel movies maybe?

Liora · 6 answers · 1y

Have you ever felt like empty— it’s not happy nor sad either. If you have, how do you get rid of the feeling?

Just letting time make it slowly disappear, I really have no way to bound out of that kind of feeling

© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon

Retrospring uses Markdown for formatting

*italic text* for italic text

**bold text** for bold text

[link](https://example.com) for link