Theseus
Runespoor
Edinburgh
© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon
Ask something!

512

Your question has been sent.
Join Retrospring today! You'll be able to follow and ask people you know and a lot more.
Anonymous Coward · 8mo

Gak berani jir gue mau temenan DM lu duluan soalnya lu keren bener jadi orang keburu minder gue

Afffah iyaaah nder? Mmf yh tapi aslinya aku jambut (jamet kabupaten) banget semoga gak kaget, semoga masih mau berteman dan gak minder wkwk.

Anonymous Coward · 8mo

thoughts about gemini or libra? which one is the worst as a partner/couple?

Gak pernah sama libra jadi gak bisa bandingin, tapi gemini baiknya jadi temen aja. Dia bakalan seruu dan loyal banget. Tapi diluar itu, orang kalau kelakuannya udah jelek mah jelek aja gak pake zodiak.

Serenity · 9 answers · 8mo

Hello to you, kindlings. Anyone fancy exchanging twitter account? I'd like to know all of you better if given the chance. Please drop your link if you dont mind. ♡

Anonymous Coward · 8mo

Hey, tweet lu gak sengaja lewat di timeline gue dan gue tiba-tiba jadi pengen temenan sama lu kira kira boleh gak?

Haloo anon, salam kenal. Boleh banget dah ayo kita kenalan dan berteman, tinggal DM aja sebelum limit menyerang. Ditunggu yaa.

Anonymous Coward · 9mo

Halo anon, aku baru sempet dengerin lagunya. Menurut aku yang bukan Anang Hermansyah ini 9/10. Dan ini pertama kali aku tau artis ini sama lagunya, btw. Suka lagunya, makasih ya udah nambahin genre baru.

Karicia. · 34 answers · 9mo

is it strange if i ask u guys to befriend wimme here? 😁☝️

Serenity · 9mo

Oh. My. GOD. You listen to grentperez too?! He’s one of my favorite musician and I’m exhilarated to find yet another one of his fan! Silver Lining is a good one, indeed. But what’s your thoughts about (Only) About Love?

Wow, i'ts very nice to know you as a heavy listener of grentperez. I also listen to it! (Only) about love.. the song that remind me of someone. It's very nice listening it while organize things.

Serenity · 9mo

Hello, Theseus. Mind telling me your favorite song and why? 🏹 Taking this chance to hope the rest of 2023 treats you well.

Have you ever listening to silver lining by grentperez? It's song mean a lot to me by lyrics. You should check it later.

Ars. · 9mo

Hi, gue yang dari base. Follback boleh?

Hamza · 9mo

Your type of bf / gf?

Yang di playlistnya ada love is not easy by chase atlantic, apa yang tak bisa by rumahsakit, rumah ke rumah by hindia, DJ apakah aku sejahat itu di matamu, unrequited love by breakup shoes, sama like we used to do by a rocket to the moon.

Hamza · 9mo

What's your recent favorite song?

𝑬, Madelaine. · 9mo

Knock ─ knock, hello Theseus!
I just wanted to drop by and say hello to you. 🕊️🤍 Hoping you always filled with a multitide of satisfactions melded with exhilaration. You've been doing great! ‎♡

Yovee · 10mo

hi theseus! how's ur day?

5 days ago, I'm in a long trip. Pretty good, bit tired. But yeah, I'm doing fine.

𝑬, Madelaine. · 40 answers · 10mo

If you could be any animal, what would you be and why?

© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon

Retrospring uses Markdown for formatting

*italic text* for italic text

**bold text** for bold text

[link](https://example.com) for link