Hunter Archibald.
Springfields
© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon
You can ask anything!

512

Your question has been sent.
Join Retrospring today! You'll be able to follow and ask people you know and a lot more.
Kelsey · 6d

Apa benar kalau…

Arai · 5 answers · 2mo

Tempat buat nyimpen data yang bisa dibawa kemana-mana itu namanya apa ya? Flashback bukan?

Arai · 8 answers · 2mo

Kalau minjem barang orang terus dikasih lagi ke orangnya itu namanya apa? Harus balikan bukan sih?

Sagara Wirasena · 4 answers · 3mo

This is my first time making a random question. Would you tell me your current hyperfixation?

Maskarad · 3 answers · 3mo

Hello, friends! Ketemu lagi sama Juniell. Semoga minggu ini berjalan baik ya. How’s your feeling today? Do you eat good food today?

Halo Junyil! Aku bales di hari Rabu yang super sakit perut seharian, tapi kalo ditanya hari minggu jelas happy banget! (Biasalah masih ada post concert depression dikit)

Jonathan · 5 answers · 3mo

Nasi goreng kan ada. Kalo nasi geulis ada ga?

Curious black cat · 3mo

izin abang idola panutan ini 🔥😘
soon to be closed agency @flameslik hadir menyapa sepuh-sepuh di desa cyber🫡
mohon retweetnya bang idolaaa, jangan kasih longgar king🕺
rispekk buat semua, kelas abangda kalau kasih paham ke desa cyber 🔥
SALAM MANYALAA 🔥🔥🔥

Maskarad · 3 answers · 3mo

Hello, hello! How is your feeling today? This is will be Juniell’s friends’ weekly check out karena Juniell mau tau keadaan temen-temen Juniell gimana. I hope you always be happy!

Knock knock, here I am answering Juniell’s friends’ weekly check out. Hari ini feeling super happy karena abis makan enak! Tapi mixed feeling juga karena menjelang hari penting malah breakout (teriak). How about you Junyil?

Dabria · 7 answers · 5mo

Name one musician, author, or director some people hate because they're quite problematic but you still choose to pirate their works because you still "kinda" like their works.

Ben · 2 answers · 3mo

Pohon pisang kalau dikagetin copot nggak jantungnya? #genask

Miles. · 4 answers · 4mo

Happy new year, everyone! Do you have any wishes or upcoming wishlist and resolutions for 2024? It doesn’t have to be that specific but I’d be glad to know. :)

© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon

Retrospring uses Markdown for formatting

*italic text* for italic text

**bold text** for bold text

[link](https://example.com) for link