Eyon! . ݁₊ ⊹ . ݁˖ . ݁
astrea

“We've all got both light and dark inside us. What matter is, the part we choose to act on.” —Sirius Black.

© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon
Please fill with love <3

512

Your question has been sent.
Join Retrospring today! You'll be able to follow and ask people you know and a lot more.
Aksa · 3 answers · 9d

saran lagu yang happy kiyowo, atau current lagu yang suka kalian dengerin dong.

G. · 1mo

Eyon, boleh minta rekomendasi film romcom seru nggak?

Inori · 7 answers · 2mo

sending this hoping to all of you would think of something that succeed at make you smile, so, tell me something that makes you happy recently? :]

Akari · 7 answers · 2mo

Kalian ada saran lagu jatuh cinta gitu nggak, sih? Untuk aku manifesting. 🤔

Eyon's friends! · 2mo

do you set your eyes on someone at the moment

Kaede · 3mo

sebutkan tipe km

tolong sekalian cariin aku pacar yah, tipeku yang tingginya 189km, bisa main genshin, suka kucing, dan mau nemenin rewatch barbie dan disney dua minggu sekali

Kaede · 3mo

eyon berhenti ngetweet ya aku gak nyaman #no_offense 😂🔥

maaf ya kalau aku bikin kamu risih 😭😭😭 next time aku akan ngetweet 1000 tweets sehari 😭😭😭 tapi pls sadar diri kamu bukan mamaku, jangan suruh-suruh aku 😭😭😭😭😭😭🔥🔥🔥

© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon

Retrospring uses Markdown for formatting

*italic text* for italic text

**bold text** for bold text

[link](https://example.com) for link