Audinne.
audinnelle

as sweet and beautiful as a freshly bloomed flowers! 𐙚 ۪  ۫  ੭

Auckland, New Zealand
© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon
oh, hello!

512

Your question has been sent.
Join Retrospring today! You'll be able to follow and ask people you know and a lot more.
kumi · 11 answers · 10d

may i ask, what perfume that you usually use?

Aire. · 9 answers · 4mo

Feed my curiousity, kalian tipe yang suka nimbun notif atau gak betah liat 1 notif sekalipun?

depends, but mostly gak betah ada notif dan berakhir nimbun chat karena setiap ada yang masuk tuh kadang cuma aku bales dalem hati (my bad).

Orion. · 14 answers · 4mo

Genuinely asking for those who love Durian. What makes you like it though? Is it the smell or the taste of the fruit itself?

Cherry · 9 answers · 4mo

movie/show/series i should watch at least once in my lifetime?

Cherry · 15 answers · 3mo

songs that is dominating your mind currently, go!

Aire. · 11 answers · 3mo

Better choose headphone or TWS?

Alastair. · 22 answers · 3mo

Rekomendasi lipbalm yang kalian pake dong. Selama puasa ini bibir ku jadi gampang kering dan pecah-pecah.

C. · 18 answers · 4mo

Kalo lagi kangen orang, tapi udah ngga bisa hubungin orangnya lagi, kalian ngapain? :(

syahla · 16 answers · 5mo

suka ngerasa ga si hawa hari kamis tuh aneh bangett??

syahla · 20 answers · 5mo

idol yang menurut kamu kalau tinggal di indo isi playlistnya jedag jedug angkot siapa?

Cece · 4 answers · 5mo

Kalian paling suka kopi apa?

aku gak bisa minum kopi karena bakal pusing dan sakit perut, kalau cece suka apa?

© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon

Retrospring uses Markdown for formatting

*italic text* for italic text

**bold text** for bold text

[link](https://example.com) for link