herbariume

You'll be stored in museum of priceless artefacts, a place where your beauty will forever live on.

© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon
ؘ

512

Your question has been sent.
Join Retrospring today! You'll be able to follow and ask people you know and a lot more.
Falling petals · 1d

Minum jamu sekali tenggak
Hai kamu comsu gak?

Falling petals · 17h

Hi, it's been a long time but I hope you're doing fine.

A long time, ya... Perception of time can be different for people. So, I can't be sure nor I have any wild guesses about who you are. Mungkin ada alasan kamu milih nyamperin di sini, tapi kalau mau berbincang dan tukar kabar langsung, silahkan. DM saya selalu terbuka. Untuk tautan akunnya ada di profile. Terima kasih sudah bertanya, ya? May the unchanging stars will bring you a thousand of blessings.

Aurich Heindelz · 31 answers · 22d

It's 127 questions on my inbox. How can I survive this, guys?

Jawab dari pertanyaan yang paling menarik perhatian kamu, mungkin? You don't have to answer them all (jaga-jaga takutnya ngabisin energimu).

Dee. · 7 answers · 2mo

Midas Touch nya KiOF bener-bener nyuri perhatianku, bikin aku nggak berhenti dengerinnya sampai sekarang! Kalau kalian sendiri, lagu apa yang akhir-akhir ini nyuri perhatian kalian?

Terlambat, tapi saya bales ya? Midas Touch juga sempet nangkring di on repeat saya waktu awal-awal release. Vibes lagunya ala Gen 2, suka. Kalau sekarang lagi sering denger Accendio nya IVE sama lagu-lagu dari album TTPD nya Taylor (esp. Guilty as Sin? dan loml). Tergantung mood-nya lagi cocok sama genre yang mana, sih. 😂

Falling petals · 2mo

Kakak kemana?

Ya, ini siapa? Kalau ini temen dari akun saya yang suspend, saya sekarang udah pindah akun. Maaf terlambat respon, ya. Saya baru nyelemin inbox. Misal kamu masih lihat ini, silahkan klik tautan di profil retro saya. Itu akun X saya yang baru. Nggak rajin on TL tapi kalau kirim pesan ke DM saya usahain bales secepatnya. Terima kasih sudah nyariin, anon.

IVY · 20 answers · 30d

Happy May! What is your wish for this new month?

It's gon' end in a week, and I'll say so far this isn't the best (yet) nor it gives me better experience. But I hope I can find lil' joy and as many reason to smile before leaving it and welcome the new month.

Aurich Heindelz · 52 answers · 21d

If today is your last day on earth, what would you do?

Apologize and thank people ... I guess? I always feel like I haven't thank them enough for everything they did and gave to me. I hope they know how grateful I am to have them in my life.

Davi · 3 answers · 20d

hello everyone, how’s life?

Great. Just been running out social battery lately. Hopefully you've been doing good as well.

Falling petals · 1mo

if you could pick one out of Doraemon's pocket, what would you choose? ✨

Falling petals · 1mo
Falling petals · 3mo

Selamat pagi, Shane. How are you feeling today? Sudah membaik?

Selamat... Siang ya ini? Sudah lebih baik kok, terima kasih sudah mampir dan bertanya. Semoga akhir pekannya menyenangkan!

Avery Amysie. · 6 answers · 3mo

happy sunday! what's the plan for today?

Hi, Ave. I'll be either playing games or reading webtoon. Thanks for asking, may your weekend will be filled with joy and fun. Happy Sunday!

Falling petals · 3mo

you're very precious so please take care of yourself 💗!

Oh, Dear. This is definitely you. Thanks for the sweet reminder, appreciate it so much. Have pleasant evening, wholesome cat.

Romeo. · 3mo
© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon

Retrospring uses Markdown for formatting

*italic text* for italic text

**bold text** for bold text

[link](https://example.com) for link