Astha
nctastha
© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon
Ask something!

512

Your question has been sent.
Join Retrospring today! You'll be able to follow and ask people you know and a lot more.
Candra Wetan · 15 answers · 5mo

hal apa yang bikin kamu bertahan (disaat hampir nyerah)

૮꒰ ౨ৎ 。˵• ﻌ •˵。꒱ა ♡ · 5 answers · 5mo

Hello for mutuals who’ve furrie-but-hissy kiddies (aka kucheng). Boleh share resep snacks/treats homemade buatan kalian enggak, moms & dads? 🐈‍⬛ Aku mau bikinin makanan buat anak lanangku tapi so far baru nyoba ceker rebus aja (tmi: ceker without tulang known for its rich collagens, to make their nails & fur healthy & shine! ✨)

Mirabelle. · 2 answers · 7mo

belakangan ini kalian lagi suka dengerin lagu apaaaa? hehehehe

🎀 · 16 answers · 9mo

heyyy saran lagu galau yang lagi sering kalian dengerin dong. selain backburner/enchanted please udah 1000 kali denger😭

૮꒰ ౨ৎ 。˵• ﻌ •˵。꒱ა ♡ · 10 answers · 9mo

Hi, pals! 👋 Mind to tell your recent favorite song? If you don't mind, boleh dong sambil kasih tau makna lagunya gimana! #asik #bedahlirik

Sharon Beaumont · 20 answers · 9mo

hi love! i need your opinion, do you mind? im thinking of changing my pfp from somi to hanni from new jeans. do you think i should really change to hanni or stay somi? TIA <3

Candra Wetan · 23 answers · 9mo

kalian lebih suka nugas di rumah/kos atau cafe?

૮꒰ ౨ৎ 。˵• ﻌ •˵。꒱ა ♡ · 10 answers · 9mo

Hi! This is not a question, but a wish. (So you don't have to respond except an amen! Giggles).

I hope everyone of you have a great start (& finish) for the June! Semoga banyak hal baik terjadi buat kita semua. 🤍

Jemy. · 16 answers · 9mo

Kalau lagi nggak bisa tidur, biasanya lakuin apa biar bisa tidur?

© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon

Retrospring uses Markdown for formatting

*italic text* for italic text

**bold text** for bold text

[link](https://example.com) for link