Jupiter
peterio
© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon
Fulfill your curiosity

512

Your question has been sent.
Join Retrospring today! You'll be able to follow and ask people you know and a lot more.
Keandra. · 2h

Wuih selebret.

Arsena, D · 13 answers · 21d

Hi, everyone. I wanna get to know you all through you favorite movie of all time or your current listen. So, mind to tell me?

Susah pilih salah satu kalo movie, antara A Little Thing Called Love sama Flipped. Currently listening to Loossemble's new album "One of a kind" my fav track is Truman Show.

kayiya! ★ · 16 answers · 22d

kinda curious, kalian kalau begadang biasanya sampai jam berapa?? 😦

𝐤𝐢𝐤𝐲 · 3 answers · 1mo

pernah ga ngerasa unworthy banget, dan gimana cara ngatasinnya?

Arsena, D · 6 answers · 3d

Saran dong, mengatasi mual-mual karena hamil jurnal harus ngapain. #gak_kuat

petermania · 2mo

gua sumpahin lu bahagia selalu bjir!! 🫵🏼❤️

nu · 4 answers · 2mo

Gimana seninnya guys

Ngantuk banget hari ini guys. Tapi seru karena gue libur kerja dan bisa nonton Exhuma.

Sergio · 6 answers · 10mo

Tell me about your day.

Habi · 10 answers · 2mo

Top 3 fried chicken kalian apages

Fried chicken kesukaan gue merk zionis jadi udah jarang konsumsi lagi. Merk abang abang pinggir jalan adalah penyelamat kalo lagi bm.

dara · 6 answers · 2mo

following the bandwagon, mind to tell me your thoughts on this user? <3

Acel · 6 answers · 3mo

Kalian lagi baca apa nih? aku sih lagi baca modul buat jadi abdi negara yang baik (kpps) : )

© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon

Retrospring uses Markdown for formatting

*italic text* for italic text

**bold text** for bold text

[link](https://example.com) for link