ꕮ aimery
rosy

ink (📄..) of emotion: The enchanting power of your words captured with sincerity. The beauty of the composed words you give will be answered wholeheartedly.

Yorkshire, England
© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon
be nice ʚ₍ᐢ. .ᐢ₎ɞ

512

Your question has been sent.
Join Retrospring today! You'll be able to follow and ask people you know and a lot more.
𖹭 · 44 answers · 5mo

aku mau buat thread rekomendasi movies, menurut kamu mending buay thread untuk genre apa dulu ya?

Aurich Heindelz · 70 answers · 5mo

Can you suggest a suitable name for me? I use ENHYPEN Jay as my pfp. Thank you!

𖹭 · 26 answers · 5mo

Which name suits me the most? English name, japanese name, or indonesian name?

the curious · 5mo

pengen temenan tapi malu ASDFGHJKL

the curious · 5mo

halooo.. hwsyhshs duh gmn ya bilangnya.. sebenernya aku izin nanya dulu di sinii, SOALNYA TAKUT SALAH ORANG MALUUU. kamu tuu neko yg dulu di jabfami ga sih... hiksss... kangen tapi takut salah orang...

𖹭 · 21 answers · 5mo

hai aku mau racunin kalian sama moisturizer scora soalnya aku secinta itu sama moist ungu ini 🙀🗯️ dari packaging warnanya ungu lucu banget, dia airless pump jadi ga perlu colek colek jar lagi. texturenya gel super ringan cepat meresap. ini cocok banget buat yang oily skin 🙀 100ml cuma 50ribuan aja wow aku seneng banget ketemu pairing sunscreen facetology seperfect ini 😭 in case kamu lagi cari alternatif moist yang murah atau pengganti the originote yang ga lengket, cobain scora dehh :D

Berlyn ✧ · 11 answers · 6mo

saran dong film yang bisa bikin kita nangis nangis sakit hati, film ya bukan series.

Rael · 11 answers · 6mo

what would you say if your 10yo self was in front of you?

Lio · 24 answers · 6mo

Have you guys tried being what they want instead of being yourselves?

© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon

Retrospring uses Markdown for formatting

*italic text* for italic text

**bold text** for bold text

[link](https://example.com) for link