Clary
© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon
Ask something!

512

Your question has been sent.
Join Retrospring today! You'll be able to follow and ask people you know and a lot more.
Anonymous Coward · 4mo

CLARY HAPPY VALENTINE’S DAY TO THE CENTER OF UNIVERSE🌺🌺

Omg you’re so sweet.. thankyou sendeer! Happy valentine for you too, wishing you a day filled with hugs, kisses, and sweet surprises. kiss

Nazel · 12 answers · 4mo

happy valentine's day, everyone! kalian dapet kado apa?

Happy valentine, Nazel! Dapet kebahagiaan aja udah cukup, nazel juga harus bahagia yaa hari ini <3

🍩 · 6 answers · 4mo

happy valentine’s day everyone, you guys deserve soooo much love and take my heart with you <333 뿅!! 💗🌟

Thankyou, M! Happy valentine for you too, wishing you a day filled with love, laughter, and unforgettable moments.

Anonymous Coward · 4mo

KAK KLERI MAU KENALAN ^___^

((KLERI)) DI MAAFIN KARENA KAMU IMUT ayoo temenan, aku punya nail art, chocolate, and good movies to watch! 🤍

Anonymous Coward · 4mo

clary clary jagonya nyepong🥹

♥️ · 5mo

i got your retro from base! so, can you shoot me a follow back? :3

ꕮ aimery · 5 answers · 5mo

If you could instantly master any skill, what would it be and why?

SINGINGG!! Pengen banget punya suara emas kayak orang orang, I’ll heal by my own voice then.

🍩 · 8 answers · 5mo

how do you guys distract yourself from crying? pls i need this asap

𝒩. · 49 answers · 5mo

dari angka 1-10, kalian paling suka angka berapa? :D

syahla · 24 answers · 5mo

kalau lagi sedih biasanya kamu ngapain supaya ngerasa enakan?

Take a rest ofc, istirahat dan hindarin komunikasi dulu untuk sementara. Kalo perasaannya belum membaik lakuin kegiatan yang di sukain, self reward juga!! <3

ꕮ aimery · 10 answers · 5mo

kalian tuh kalau sakit kayak flu, nyeri badan atau masuk angin itu tuh kalian diemin apa langsung minum obat?

© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon

Retrospring uses Markdown for formatting

*italic text* for italic text

**bold text** for bold text

[link](https://example.com) for link