tunAa! 馃樇
royalcastle

2 ayam, 1 ringgit

warung pecel lele
© 2024 RetrospringAboutSource codeTerms of ServicePrivacy PolicyPatreon
kau nak beli ape?

512

Your question has been sent.
Join Retrospring today! You'll be able to follow and ask people you know and a lot more.
鈹鈹 .鉁 5 answers 2d

Saranin kegiatan kalau sedang bete karena merasa tidak pretty enough dong?

KOK BEGITU??? KITA SEMUA CANTIK! mekap mekapam deh, aku kalau mekapan merasa tambah cantik

饾憭饾搧饾搧饾憭 ! 9 answers 3d

eh halo pren ku semuanya.. aku baru buka retrospring lagi jujur kangen sama pren pren ku :(( how was ur day pren?

kaivan marceau 1 answer 4d

how鈥檚 everyone doing, happy new year. i鈥檝e been gone since last year, i apologize for that

Vallerie Faranisha 10 answers 3d

helu gusy boleh saranin aku lagu berisik buat nemenin nugas dong

V. elionel. 5 answers 3d

Hello teman teman!! How's ur day? Ada yang bikin kalian happy gaa hari inii?

Harleigh Grey. 10 answers 8d

Tell me your current 3 favorite song, I need a new song to heard it

Kale! 5 answers 7d

temen-temen tolong rekomendasiin aku produk buat exfoliasi dongg, danke! :D

cAuL 3 answers 5d

Hello, there. Tell me how your May has been so far.

Ann. 4 answers 9d

Guys, saran makan malem buat hari ini dong selain sate sama nasgor (soalnya itu yang ada kalo malem).

Mavez J. Cartez 25 answers 11d

Curious question! What is your comfort music when you feel low, do you always listen to that song?

secret agent 路 13d

faye orangnya oke banget gak sih?

© 2024 RetrospringAboutSource codeTerms of ServicePrivacy PolicyPatreon

Retrospring uses Markdown for formatting

*italic text* for italic text

**bold text** for bold text

[link](https://example.com) for link