Blueming
whalien52

Unspoken words

Auckland new Zealand
© 2024 RetrospringAboutSource codeTerms of ServicePrivacy PolicyPatreon
Wanna tell something? 馃悎馃挱

512

Your question has been sent.
Join Retrospring today! You'll be able to follow and ask people you know and a lot more.
Askala.12d

Hi, can i get a follow back? Saya sender ssefnum, thanks in advance

Mengg 路 12d

sama aja lo najis wkwk kgk di sebelah kgk disini gatel pisan sama ava hee sok kecakepan lagi

How much do you pay attention to me <3 mind ur own business. I just having interaction with them.. sorry aku memang cakep 鉂わ笍

Finneas Hayden. 10 answers 12d

Pernah ga hidup kalian keliatan suram, semua kerasa hampa dan sunyi, ga ada warna satu pun yang terlintas di mata kalian?

Finneas Hayden. 14 answers 17d

If you feel sad, how do you deal with it?

Spread my rest of energy to spoil everyone around me and then disappear and sleep :]

Finneas Hayden.21d

Adek, i know it's first time interaction tapi seneng bisa kenal sama adek, bahagia terus ya, kalo mau cerita boleh ke kaka, 'll try my best for you, hari ini ada yang bikin happy ga? Semoga ada ya. Btw kaka minta follback dong. HAHAHA

Kakak T__T thank u sm. Aku juga senang kenal sama kamu. I would be happy if we have much interactions <3 kakak can hit me up if need someone to lean on. Adaa god bless me i felt good today :D

Mengg 路 23d

gatel banget lo sama ava hee.

Mengg 路 2mo

if you could teleport to your favorite anime, film, Kdrama or series, what would you choose? 馃幀

© 2024 RetrospringAboutSource codeTerms of ServicePrivacy PolicyPatreon

Retrospring uses Markdown for formatting

*italic text* for italic text

**bold text** for bold text

[link](https://example.com) for link