Aaron
Somewhere only we know
© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon
Iya apa?
This user requires others to be logged in to ask questions.
(Sign in or Sign up)
Aca · 7 answers · 5mo

Have you ever felt like overwhelmed with your own feeling..? How yall deal with it? :(

It’s okay to not be okay sometimes, I often feel that way too, but I’ve only found 1 way to deal with it. That’s by seeking distractions and trying not to dwell on it, even though it’s hard. I also talk to someone I like so that I dont feel overwhelmed anymore… I hope you feel better soon!

Mourine Naura. · 1y

Kak. Mau nanya? Kok jomblo sih?

fairy! · 1y

Happy belated birthday, Aaron! Be proud of yourself, you made it through another year! You deserve to rest and have fun. I hope you have a great daaay. Sending love and good vibes your way, please accept 😡❤️🫵

Halo Fairy, maaf baru respon sekarang, hehe. Thankyou for the birthday whises, semoga balik lagi ke kamu yaa. Have a pleasant night!

J. · 8 answers · 1y

do u know why people so obsessed with our life?

J. · 6 answers · 1y

any tips for sleep early? i really need that

Gak bisa tidur kalo gak ketiduran, biasanya yang bikin gak bisa tidur tuh karna energi kita masih banyak sih. Gua dulu pernah gabisa tidur karna energi gua full, jadinya gua cari kegiatan yang bikin lemes biar bisa tidur.

J. · 11 answers · 1y

do u like reading books or watching movies?

Watching movies, minat literasi gua rendah damn, lebih suka nonton soalnya gua kaya masuk ke dalemnya. Kalo baca buku tuh kita bikin imajinasi sendiri dalem otak, malah kadang ada kosa kata yang gak gua paham akhirnya bikin males baca lagi. (Imo)

AiL · 6 answers · 1y

what is the most important thing you've learned about love?

Jangan ketergantungan. Kita gatau kapan orang pergi atau balik lagi, get a life. Hidup gak cuma berputar di kita aja, jadi jangan kaget kalo dunia lu gak seasik dulu. Terus jangan pernah nyalahin partner, bisa jadi lu issue di hubungan lu sendiri. Hubungan yang jalanin dua orang, kalo salah satunya udah nyerah, apalagi yang perlu dipertahanin. Terus bedain yang sayang beneran sama tertarik sebentar, karna gak semua hal yang bikin lu tertarik udah pasti bakal lu sayang. Ini pelajaran buat gua sendiri sih, I'll fix myself terus balik dengan versi terbaik dari diri gua. 🫵😎

Anonymous Coward · 1y

Lo pasti broken home diRL ya pantesan attention seeker

Damn ketauan kah kondisi keluarga gw 🥺😭 makasih udah mikirin kondisi gw..? 😂🥦

Anonymous Coward · 1y

semua ca didaftar. muak.

J. · 8 answers · 1y

do you trust someone easily?

© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon

Retrospring uses Markdown for formatting

*italic text* for italic text

**bold text** for bold text

[link](https://example.com) for link