Edith Kathleen
Aphroedith
© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon
So, what do you wanna hear?

512

Your question has been sent.
Join Retrospring today! You'll be able to follow and ask people you know and a lot more.
The Wimps · 4mo

It's actually on you whether you want to consume it or not, but to publish and tell everyone on your public account that you just consumed it is simply selfish, moreover with the sad emoji you used, it was as if you accidentally ate it, no? Please provide a better context next time you tweet something that may lead to a bigger mess or misunderstanding. I am glad that you deleted it. Have a good day.

Thanks for the reminder. I wish I can explain to you directly since I believe you're my friends and I don't want to us to have a grudge on each others. Have a good day!

naomi. · 19 answers · 4mo

thoughts about nyomi? please feed my ego. 🥺♥️

thea! · 18 answers · 5mo

Hi guys! Rate my new retro theme dong :o. Aku lagi gabut, terus iseng-iseng acak tema lagi. Udah cocok belum ya? Tia, guys!

⁠☆ · 12 answers · 5mo

hai, disini ada ga sih yang belum berteman sama aku di platform X? kalau belum berteman sama aku, drop username kalian lesgooo!

Ayin. · 9 answers · 6mo

If you suddenly turned into an animal, what animal would you like to be?

The Wimps · 6mo

ur profile picture was gone??

Ayin. · 5 answers · 6mo

Karena sekarang lagi musim hujan, ada gak lagu yang biasanya kamu dengerin ketika hujan? Aku mau tau dong!

lluwii ᶻ 𝗓 𐰁 .ᐟ · 5 answers · 6mo

BEESOOOK LIIBUURR AAAAA 😵🍰🍰💘💝💕💕💖🍦🍦🧸🪿🧁🧚🏻‍♀️🎠🧁🧁🍩🎡👧🏻🥹🥹🫶🏻 HEPI WEEEKEEENDD LUUVV🔛🔝

lluwii ᶻ 𝗓 𐰁 .ᐟ · 5 answers · 6mo

ada yang udah di follback ssefnum gaa😭 maw nitip mf :( mau nyari temenn. akun Twitter aku lagi flop

lluwii ᶻ 𝗓 𐰁 .ᐟ · 6 answers · 6mo

manteman retroku yang baik hati🥺 doainn luluu yaa, semoga nanti saat PAS lancar jaya, tak ada hambatan dan dimudahkan dalam belajar dan menjawab soal
(。•́︿•̀。) love u all :) semoga kalian semua uga dimudahkan(´▽`♡)

© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon

Retrospring uses Markdown for formatting

*italic text* for italic text

**bold text** for bold text

[link](https://example.com) for link