Crescendo
© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon
Ask something!

512

Your question has been sent.
Join Retrospring today! You'll be able to follow and ask people you know and a lot more.
Anonymous Coward · 11mo

I think you are pretty attractive.

Saku · 3 answers · 11mo

weekly_alin_ask: semisal kalian dikasih SATU kesempatan ke konser salah satu artist (gratis, dapet semua privilege terserah kalian mau apa), dengan syarat kalian gak boleh nonton konser artist lain setelahnya seumur hidup kalian. Kalian mau nonton konser siapa?

Lily · 25 answers · 1y

What have you recently felt grateful for?

I’ve recently felt grateful for moments when I’ve been able to spend quality time with the people I care about, especially after a long year that has been difficult for many of us. It’s a reminder that even the smallest moments can have a big impact, and that sometimes the simplest things in life can bring us the most joy and gratitude. I miss them so much.

Lainey Bláth · 1y

aku mau follbacknya dong -manager Treazoo

Udah Kakak! Btw, kangen Treazoo gak sih? Ayo ngobrol-ngobrol lagi please life update!

Mikayla! · 1y

Bang, apa betul

Indeed. Emang harusnya gitu nggak sih? Tapi harus tau ilmunya, gak bisa yang cuma do things tanpa paham apa-apa.

Emery · 1y

Thoughts on Naya minimal 4 kalimat ^^

Minimal 4 kalimat. Hmm, oke bentar gue pikirin dulu. Ohhh, gini. Menurut gue, lu tuh..

Lily · 1y

Hello boleh minta nomor telfon BNN gak

Lily · 1y

Kak Adan kemarin aku liat kakak lagi jadi topeng monyet deket indomaret

Yessabelle Anami · 16 answers · 1y

Hi! Would you mind sharing what your current favorite song? I need some new music recommendations.

Lily · 1y

Thoughts on Lily :o

Marshall · 1y

thoughts on macal dong, sekalian mau followback 😁

MACAAAAL. From now on, I'll call you Macal boleh gak? Hmm, thoughts on Macal, you are LOUD, LOUD. (In a good way). Funny, easy to mingle with, cool oomf, and seems like a wonderful friend to have and someone who you can always count on to bring a smile to your face!

Anonymous Coward · 1y

Kaka kaya kue lapis

Cella · 1y

abang, thoughts on me dong

CEL. Kunci kelanggengan kita kayanya jarang ngobrol, tapi sekalinya ngobrol, pasti ada aja context yang dibahas. Either gibah, curhat, atau diskusiin sesuatu. “Abang tau gak..?” abis dibahas sama-sama, terus ghosting. WKWKWKWK. Tapi kita sama sekali gak masalah akan hal itu karna emang udah biasa gak sih? We’ve got each others’ back, no matter what.

© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon

Retrospring uses Markdown for formatting

*italic text* for italic text

**bold text** for bold text

[link](https://example.com) for link