Marion
Mariglad
© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon
Speak to me!

512

Your question has been sent.
Join Retrospring today! You'll be able to follow and ask people you know and a lot more.
Little Kitty · 3mo

Sedih sekali ternyata kamu sudah punya pacar.

Little Kitty · 6mo

hai mariii. boleh tau catokan curly kamu dari brand apa? blh review & rating juga kalo ga kalo ga keberatan? makasiii 🤏🏻🖤

hai! 𖹭 aku pakai catokan dari vivid vogue. (yang gen 3 28 mm kalau enggak salah) aku suka banget sih karena mempercepat siap-siap! ratingnya 5/5 dari aku. awet juga di rambutku! bisa dua hari kalau emang catoknya mateng dan rambutnya enggak banyak dipegang dan occasionally dijedai. (misal kalau lagi break acara, dsb!) my best purchase last year tbh :3

Little Kitty · 8mo

hey, you looks like my old friend. kamu pernah jadi rp tbz ngga ya? takut salah orang :(

Shaza. · 12 answers · 8mo

Temen-temen yang followan X sama aku, aku bawel banget yaaa? T____T

Kairi. · 26 answers · 8mo

Kalo lagi overthinking kalian biasanya ngapain selain tidur?

Kontrol diri sendiri. I am the only one who has the ability to stop them. We need to stop worrying about things that won't happen, right? Everything's going to be fine.

Rumaisha A, J. · 11 answers · 8mo

Selain mie ayam, apa makanan berat yang biasanya dijadiin sarapan buat orang-orang sebelum kerja?

Rumaisha A, J. · 11 answers · 8mo

Teman-teman, biasanya kalau weekend ngapain aja selain rebahan di rumah/kosan? :3

Aku baca buku sama hangout with friends! Cafe-hopping <3 atau main ke rumah temen terus cekikikan aja rame-rame.

Rumaisha A, J. · 4 answers · 8mo

Frankly speaking, from your opinion, what is the most bare minimum of bare minimums?

Rumaisha A, J. · 2 answers · 8mo

Thoughts on Marielianne, please? :3

Kairi. · 13 answers · 8mo

Happy weekend y'all, hope Saturday treat you well.

Little Kitty · 8mo

Thank you for hoping my happiness! Well, I’m just no one.. I came after a long time. Whatever things that happened I just hope that you can face it. Don’t forget to take care of yourself too.

🥺 Thank you.. thanks a lot! I appreciate that. Please take care of yourself too, okay? You can always hit me up through DM, anyways. 💖

Shiloh. · 11 answers · 8mo

How do you get over a broken heart?

I will let all kind of emotions bath me. Not for too long, until my brain capable to understand what just happened.. terus jadi BPH proker.

© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon

Retrospring uses Markdown for formatting

*italic text* for italic text

**bold text** for bold text

[link](https://example.com) for link