Wiranata Harjun. · 14 answers · 1mo

Minta rekomendasi lagu, dong. Saya mulai bosen sama lagu-lagu saya...

Hi, maaf telat banget balesnya t____t Aku lagi suka sama lagu-lagu nya keenan te sih, maaf yah emang pecinta lagu galau hehe. Terus lagu-lagu nya Nadin juga enak-enak banget. Kalo lagu yang happy aku sering dengerin lagunya Treasure, bemon, iKON, BP sih seru banget!

Mmm, I recommend you all aespa, NIKI, Keshi, and NCT DREAM besides track! All of 'em is amazing. Taylor Swift's new album too. I would love to recommend you Ghibli's Studio Instrumental Music, you can easily find it on Spotify. :3

Here, I recommend you some musicians instead. I usually listen to Sub Urban, THE DRIVER ERA, COIN, Hippo Campus, Novo Amor, Sleeping at Last, Bruno Major, and Holow Coves songs.

some songs from chase atlantic is great, but if you prefer something a little mellow then go check lewis capaldi. but please go check 'the way that i want you' by no guidnce

Say less! Aku punya banyak lagu buat kamu, ini list-nya:
1. There Goes A Tenner (Kate Bush)
2. Love Back (Why Don’t We)
3. Love Is All Around (Wetter)
4. Fool (slchld)
5. Scent (oceanfromtheblue)

Retrospring uses Markdown for formatting

*italic text* for italic text

**bold text** for bold text

[link](https://example.com) for link