_chichi

Tokyo-to, Japan
© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon
ask ask ask! :3

512

Your question has been sent.
Join Retrospring today! You'll be able to follow and ask people you know and a lot more.
♥️ · 15 answers · 6mo

untuk retrospring mending pakai wonhee i'll it atau rei ive yah? :3

Nadine · 137 answers · 7mo

If you had the opportunity to study a mystery, which one place would you find interesting?
A. Space
B. Undersea

𝓐 din · 11 answers · 7mo

hi adintuals! aku mau buat playlist bobo buat seseorang, ada saran ga lagu apa ajaa?? MAACIII

i don't really have any specific song recommend but songs with soft tones can make someone fall asleep like song by bruno major, you can listen to the song!

♥️ · 10 answers · 7mo

kehilangan orang yang paling kita sayang bener-bener sesakit ini ya ...

iyes, i know how it feels but i know you will definitely get through this. semangat yaa!

Bibi · 4 answers · 7mo

temen-temen lagi suka dengerin lagu apa akhir-akhir ini? mind to share? :3😆 kalau aku lagi suka dengerin together by jannabi!

𝓐 din · 16 answers · 7mo

Kalian udah ngucapin hari ibu?? Atau kasih something gitu gak??

Mademoiselle, A. · 13 answers · 7mo

halo, sudah bahagia belum hari ini?

Noah Reign Allerick. · 24 answers · 7mo

maaf malem-malem gini pengen ajak ngobrol. kalo kalian engga jadi manusia, kalian pengen jadi apa?

♥️ · 11 answers · 7mo

guys, ada yang mau mutualan twitter ngga? :o

Bibi · 5 answers · 7mo

happy weekend temen-temen! kira-kira ada rencana apa buat ngisi waktu di weekend kali ini? 😆

Bibi · 6 answers · 7mo

so, how’s your weekend going? let me know :3😆

Bibi · 6 answers · 7mo

hi guys please suggest me a good netflix movie to watch this weekend :3c (jangan horror gw penakut damn) thanks!!!

hiii, abizie! aku mau rekomendasiin the hunger games, itu seru banget dan series terbarunya lagi tayang di bioskop!! :D

♥️ · 8 answers · 7mo

guys kalian lebih pilih cath umur 5 tahun atau 5 cath? :o

© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon

Retrospring uses Markdown for formatting

*italic text* for italic text

**bold text** for bold text

[link](https://example.com) for link