Noah Reign Allerick.
pueblo
Edinburgh, Scotland.
© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon
be kind, please?

512

Your question has been sent.
Join Retrospring today! You'll be able to follow and ask people you know and a lot more.
Sadam V. Alexandre. · 4 answers · 5mo

on this anniversary of my existence, i take a moment to appreciate the journey so far. grateful for the lessons, the laughter, and the growth. here's to another year of embracing challenges, creating memories, and becoming the best version of myself. happy birthday to me.

Arwen. M · 38 answers · 5mo

rekomendasi tws yang suaranya jernih stereo bassnya joss dan ga sember kalo volume full 😂

Shankara · 7 answers · 5mo

siapa disini suka dengerin lagu jatuh cinta, minta rekomendasinya dong 😮‍💨

Anonymous Coward · 5mo

Bang, apkh pacarnya jomblo?

Nadine · 85 answers · 5mo

Kalian beli paketan internet berapa gb yang bener-bener pas untuk sebulan?

𝓐 din · 12 answers · 5mo

kalian ada yg sama juga ga kayak aku?? telapak tangan sama kakinya sering basah kayak keringetan gitu(?) T_T

Arwen. M · 49 answers · 5mo

step skincare mana yang paling kamu suka? kalo aku pas pake toner, seger adem enak banget 😍

Arwen. M · 86 answers · 5mo

kamu pake pfp/ava siapa dan kenapa pilih itu?

Nadine · 140 answers · 5mo

If you had the opportunity to study a mystery, which one place would you find interesting?
A. Space
B. Undersea

𝓐 din · 11 answers · 5mo

hi adintuals! aku mau buat playlist bobo buat seseorang, ada saran ga lagu apa ajaa?? MAACIII

© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon

Retrospring uses Markdown for formatting

*italic text* for italic text

**bold text** for bold text

[link](https://example.com) for link