310
khaledore

warm greetlings, precious soul. for the unspoken word and good to use it.

Hokaido, Japan
© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon
tell me something from you here

512

Your question has been sent.
Join Retrospring today! You'll be able to follow and ask people you know and a lot more.
mort-de-fatigue · 18 answers · 8mo

recommend me some mvs to watch please

the battleship island (korean), world war z (western), inseparable bros (korean), midnight runners (korean), the last of us (western)

Park · 17 answers · 9mo

what's your favorite emoji?

👾 · 10mo

halo, aa khaled. masih ingat aku? apa kabar? nanti kalau aa sempet bales ini, boleh aku hampiri aa lewat dm? lewat akun baru tapi.. yang dulu deact soalnya, see you?

dulu K sekarang M 🥰

halo kamu, maaf ya i have a short term memory alias lupaan😂 it’s trully fine, feel free to text me you need something to talk with me. see you, m

👾 · 10mo

Hai... long time no see, tadi enggak sengaja liat di qrt base dan ngerasa gak asing sama usn nya (?) Tapi gak ada keberanian dan gak niat buat dm lagi. Semoga selalu sehat sejahtera alam sentosa jaya jaya hqhwhwh bahagia terus ya orang aring

hi there, that’s fine kalo memang udah maunya begitu. i don’t mind it, i appreciate your decision, karna lu yg ngerti apa yg harus lu prioritasin buat diri lu sendiri. may you always blessed and be surrounded by the good things, palls. sehat sehat di sana and good morning anw

🌷 · 9 answers · 1y

Any plans today, guys?

Ad. · 12 answers · 1y

hey mate! what's your favorite petname(s)?

i’d be glad to be called as kakak sayang, bubub or anything as long as my lover call it

Eizou · 10 answers · 1y

Hi, i’m little curious with my dear retrospring mutual’s opinion about newly update feature on twitter “from Earth” .. what do you think about that? Is it cute? Or unnecesseraly? Drop any thoughts you have, i will read all of them

belum ada upgrade lagi sampe fitur sana karna versi yang sekarang still good so far. kecuali nanti si elon bikin hal hal yg kurang biar bikin user lain upgrade terbaru, terpaksa harus upgrade💀 kayak upgrade fitur views di semua tweet, sempet sengaja gak upgrade dan ternyata elon ngide bikin header jadi keliatan kosong padahal mah ya ada, musti diupgrade biar bisa normal lagi😂 well, ada ada aja sih fiturnya. gimana kalo ternyata ada user yang dari luar bumi? atau rencana penduduk bumi pindah ke mars itu beneran terjadi, it would be like “Twitter from Mars” soon

Ad. · 9 answers · 1y

3 lagu yang lagi sering didenger akhir" ini?

fuyu no hanashi by given, heaven and back by chase atlantic, movie star by kairo

? · 32 answers · 1y

what song did you unintentionally find that later became your * hyperbole * life-changer?

valentine. · 3 answers · 1y

are you afraid of going outside at night?

aslianya ngga, tapi lebih takut masuk angin. karna angin malem dan siang itu beda banget rasanya, lebih nusuk angin malem kayak nembus aja setebel tebelnya pake jaket😂 maksimal keluar malem sampe jam 2 doang, abis itu harus udah di rumah kalo gak mau mual masuk angin

👾 · 1y

BY THE WAY IM GAY FOR U.

👾 · 1y

mau temenan boleeehhhhh apa enggaaaa????????¿?

coba sebutkan apa inspirasimu ingin berteman sama remaja jompo pecinta gepeng ini?

Luniar, Selene. · 24 answers · 1y

tell me an interesting random fact, it could be about anything.

(e.g blue whale, atlantis, greek history, culture, food, movie, musician, or even your own life)

D · 5 answers · 1y

Have a nice Monday everyone! Don't forget to treat yourself good ♡

selamat hari senin juga, D! hopefully that you always through it all well. karna bukan hari yang menyenangkan buat kamu bahagia, tapi karna kamu bahagia maka hari jadi menyenangkan👋

👾 · 1y

How lucky to be able to spend time with u Khal.

i’m trying well to comprehend this.. i mean, if you’re people who have been spending your time together with me, so, i said it thanks a lot for all the good things you give it to me. tapi kalo ternyata yang lo maksud adalah orang orang yang beruntung bisa bareng gua, tetap makasih buat itu! semoga lo selalu sehat di sana dan selalu menjalani semuanya dengan mudah, take care of yourself ya?

© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon

Retrospring uses Markdown for formatting

*italic text* for italic text

**bold text** for bold text

[link](https://example.com) for link