Historia Violett
violett

"Please find happiness. Whatever shape it takes, as long as you're happy, my wish has come true."

Seventh Sky
© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon
Any thoughts you might have.

512

Your question has been sent.
Join Retrospring today! You'll be able to follow and ask people you know and a lot more.
𐙚 · 16 answers · 4mo

As we step into the third week of December, how has your month been thus far? Come on, give it a rating!

Noah Reign Allerick. · 27 answers · 4mo

maaf malem-malem gini pengen ajak ngobrol. kalo kalian engga jadi manusia, kalian pengen jadi apa?

Arwen. M · 50 answers · 4mo

Beetween Jang Wonyoung and Hanni Pham, which one do you think suit me the most as pfp?

Abizie · 7 answers · 4mo

happy weekend temen-temen! kira-kira ada rencana apa buat ngisi waktu di weekend kali ini? 😆

Vividachi · 4mo

mau mutualan dong sesama Sakamoto Days enjoyer 👉👈

𐙚 · 19 answers · 4mo

Do you easily express your feelings?

i do but sometimes i don't ._. kalo aku ngerasa baiknya buat disimpen sendiri i prefer not to express how i feel

Arwen. M · 43 answers · 4mo

Akun twitter ku sepiiiii banget, aku butuh temen untuk meramaikan tl ku. Adakah yang mau followan sama aku di twitter? Boleh drop unamenya kalau mau, ya! ^___^

₍ᐢ..ᐢ₎ · 4 answers · 4mo

Hi…. bolehkah aku minta saran film yang super sedih, sedih gila, sedih mampus, yang bisa bikin nangis bombay banjir seember sekabupaten sampai jadi tsunami air mata? Thank nyaaw ~ 🫶

khai · 30 answers · 4mo

Are there any films/series u have been watching lately? saranin aku film/drama yang seru dong.

Noah Reign Allerick. · 26 answers · 4mo

hey, boleh saranin lagu yang pas didenger waktu belajar? thank you!

Abizie · 8 answers · 4mo

so, how’s your weekend going? let me know :3😆

₍ᐢ..ᐢ₎ · 3 answers · 4mo

Weekend's wrapping up soon. How'd it go for you? Udah siap menyambut hari Senin? 👀

© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon

Retrospring uses Markdown for formatting

*italic text* for italic text

**bold text** for bold text

[link](https://example.com) for link