Dylan.
redspidey

Tolong jangan tanya si Milea kemana, belio sudah bahagia di Taman Safari.

Wakanda
© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon
ask, or get lost on the way?

512

Your question has been sent.
Join Retrospring today! You'll be able to follow and ask people you know and a lot more.
anonymous · 8mo

hai dylan. gue sender yang ngeship lo sama danan waktu itu. happy mensive yang ketiga ya, kalian. mau ngabarin aja, gua udah jadian bro wkwkwk. akhirnya gua jadian sama orang yang ga gua sangka-sangka. semoga lu sama danan bahagia selalu ya.

WEHH. sender maaf baru bales sebelumnya, baru keliatan. JIAKHHH, PENGKI NIH. CONGRATS NDER, SO HAPPY FOR YOU. SEMOGA BAHAGIA SELALU. AMINN. anyway, thanks udah berkabar!

Shahine Kamani · 4 answers · 8mo

Suggest me any song dong, lagi bosen sama playlist sendiri

𐙚 · 16 answers · 8mo

what do you miss most about being a kid?

Serenity · 9 answers · 8mo

Hello to you, kindlings. Anyone fancy exchanging twitter account? I'd like to know all of you better if given the chance. Please drop your link if you dont mind. ♡

Franz Jean · 9mo
Serenity · 14 answers · 9mo

Don’t cheat! Your current or last listen on Spotify / Apple Music is your september soundtrack. What song would that be?

cleyá · 10mo

pagi dylan! im the sender on ssefnum who's looking for pals to exchange retrospring with me this morning, mind if i shoot you a follow?

anonymous · 10mo

Hai Dylan, gue sender yang kemaren. Cuma mau ngabarin aja, gue NT. Crush gue comsu, HAHAHA.

walah.. nder..? yg sabar.. hug you apa bener ga bisa untuk digebrak lagi lebih keras hati crush lu itu?

Selene. · 10mo

Ini dylan sprouse yang kemaren nikah itu ya

© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon

Retrospring uses Markdown for formatting

*italic text* for italic text

**bold text** for bold text

[link](https://example.com) for link