Kh盲i 饢爩
Brocciwi

饢. teen-topia: reckless spirits with perennial schemes, eternal youth >3< 馃猸愶笍馃尮馃馃馃崉馃崜

© 2024 RetrospringAboutSource codeTerms of ServicePrivacy PolicyPatreon
Soft-talk with Kh盲i 馃挰馃巰

512

Your question has been sent.
Join Retrospring today! You'll be able to follow and ask people you know and a lot more.
Anonymous hooligans 路 8mo

kita ga mutualan tapi liat tweetmu lucu bangett warna warni emotnya!

BHJSHUEHUEHUE 馃樋 ThaanKYeew sHo mucchies 馃樋馃叞锔忦煂燄焼欙笍馃 Ayo mutualan sama aku鉂楋笍鉂楋笍 please banget aku mAU TEMENANAN 猸愶笍_____猸愶笍 pls pls pls :3

Anonymous hooligans 路 9mo

prinses malam ini ad agenda apa km cantikku

Aku egk bisa jawab 馃槑馃憜馃徎 Ini urusan orang dewasa 馃槅馃槅鉂楋笍鉂楋笍馃懇鈥嶐煉火煈┾嶐煉火煈┾嶐煉 馃挙馃挙馃挙

van10mo

hi, khaila. i鈥檓 a sender from base! mind to follow me back? if you stuck on the island and you only allow to bring one song album, what would it be?

饜櫄 13 answers 10mo

if you could turn back time, what will you say to the person who hurt you?

Hummpp, "did i deserve the pain? Hehe :D, se gak worth it itukah aku for being loved by you, kak? its really hurt me a lot, if you wanna know, i tried my best, i really do" t_t SEDIH DEEHHH. Aku gakmau menyebar kesedihan lebih lanjut, gomenasai ^_____^

饜櫄 15 answers 10mo

what's your comfort food?

UDANG!!!! 馃崵馃崵馃崵 Aku suka udang banget, aku kayaknya gak bakalan bosen kalau makan udang terus-terusan ( jangan ditiru )鈥硷笍鈥硷笍 Atau ayam goyeng 馃悡馃悡馃悡

饜櫄 11 answers 10mo

when the last time you fall in love with someone?

Gio 14 answers 10mo

Any tips for mengurangi rasa gundah, gelisah or panik? 馃槬

Mhmhmhm aku biasanya dengerin lagu yang happy happy, nonton video kucing, baca-baca cerita yang happy pokoknya harus disandingin sama yang happy-happy & ngeyakinin diriku sendiri kalau semuanya bakalan baik-baik ajaaa, and sometimes its works 馃グ鈽濔煆 Jangan lupa buat makan makanan yang enak-enak/kamu sukain, makan makanan manis itu ngebantu banget loh 馃馃徎馃崷馃崹

饜櫄 9 answers 10mo

if you only had 1 day to live, what would you do?

Hunting for good food with my favorite one 馃グ馃spending time telling stories and warming each other up鈾 ( love quality time so much ) eating food I've never eaten before! heart eyes exploring places where we can laugh happily before everything ends 馃樀鈥嶐煉煈庰煆火煉煉okoknya make a gwoodd memoriess with my partner, besties and my parents, i lobes them so muccch :3 馃寑馃Β馃馃挗馃尫馃挱 Thanks for asking, Nao Nao! <3

Isaiah.10mo

Hello there, Khaila! Let me shoot you a follow and by the way, what is one thing you are deeply proud in your life?

Bellow, Isa! One thing thats make me proud of myself is i still survive until now and make a peace with everything I've been through!! 馃槑馃馃徎 proud

D 10 answers 10mo

What's your most favorite on-repeat song?

Bejeweled by Taylor got my heart all the time! I love on-repeat this song everytime i use my spotify. Hbu? Whats your favs one, kakak 馃馃徎馃馃徎馃馃徎

Selene.10mo

Hello, Khai! Ini anaknya zayn malik bukan?

Karicia. 23 answers 11mo

is anybody like one direction / a directioner? would you like to tell me what your fav song from them?

I love one direction but im too new for be a directioner 馃馃徎馃馃徎 Aku suka banget sama lagu lagu mereka, apalagi yang judulnya 18, my favorite one

Azarios11mo

Kalo hidup di dunia fantasy, lebih pilih jadi kaum elf atau penyihir? (btw ini sender mfs)

Jadi kaum elf yang cantik terus baik hati, aku mau naik kuda yang ada sayapnya HhhHh its my dream!

© 2024 RetrospringAboutSource codeTerms of ServicePrivacy PolicyPatreon

Retrospring uses Markdown for formatting

*italic text* for italic text

**bold text** for bold text

[link](https://example.com) for link