acha
ca

饾柤饾梺饾柡饾棁饾梹饾柧饾棇 饾梻饾棁 饾梾饾柡饾棈饾梻饾棈饾棊饾柦饾柧饾棇, 饾柤饾梺饾柡饾棁饾梹饾柧饾棇 饾梻饾棁 饾柡饾棈饾棈饾梻饾棈饾棊饾柦饾柧饾棇. 啾ㄠ

© 2024 RetrospringAboutSource codeTerms of ServicePrivacy PolicyPatreon
饾棔饾棽 饾椈饾椂饾棸饾棽 and ask me anything. 鈾ワ笌
This user does not want to receive anonymous questions.
(Sign in or Sign up)
Evren Duncan 14 answers 6mo

Kalau disuruh pilih, pilih keluar kota ketemu keluarga atau nongkrong sama temen yang jarang ketemu?

Sumpah susah banget. I love both of them, nongkrong sama keluarga seru, nongkrong bareng temen juga seru. Kalo liat situasi sih kayaknya lebih memungkinkan yang keluarga.

Victoria 6 answers 8mo

How do you guys deal with constant sleepiness鈥 馃樀鈥嶐煉

Coba cari penyebab ngantuknya apa? Trus perbaiki jam tidurnya, dalam seminggu harus paksain tidur dibawah jam 12, nanti kalo udah teratur pasti gak bakal ngantukan lagi.

- 3 answers 8mo

Imagine your life is a book 鈥 what would the title be, and which genre would it fall under?

If my life is a book i can guarantee that no one would buy it because it will be mad boring. I just sleep, eat, and repeat. 馃槶

- 1 answer 7mo

Ada yg tau cara cek siapa yg unfoll kita di app ini? Agak sulit track krn cek satu2 rada ribet dan ga nemu yg unfol 馃ぃ

Jayden 4 answers 7mo

Are you the type of person who keeps your circle small or the type who wants to have many circles?

Axeylia 鉂 9 answers 7mo

Kalian tim liburan di rumah aja atau gamau di rumah (harus keluar)?

The Damsel, Elle. 2 answers 7mo

What kind of flower would suit you? Terus kenapa alasannya?

I think bunga Rafflesia, i like them a lot. They are big, red and pretty. 馃ぉ

Selian 20 answers 7mo

Guys, I'm curious. Kalian kalau mass BUB terus misal ada mutual yang lumayan deket sering interaksi nggak reply di tweet announcement kalian bakal gas BUB aja atau aman?

Aman, soalnya kalo pembersihan aku bub yang gak aktif atau yang gak interaksi sama sekali. Kalo sering mah biasanya udah dapet freepass..

Berlyn 鉁 10 answers 7mo

have you feel unloved and lonely at the same time (when you don't have any relationship with someone), what do you do to make yourself feel better?

Yes and it was a loooooong time ago but now i'm loving my lonely time, i can watch lots of movies, having fun with my family, i'll just enjoy all the lonely time and stop overthinking. Being alone is my favorite now

- 4 answers 7mo

Anggota tubuh lu yg bikin lu ngerasa insecure

khai 27 answers 7mo

Are there any films/series u have been watching lately? saranin aku film/drama yang seru dong.

I'm watching Coming Soon with my sisters today, it's a horror movie from thailand. If you love horror movies then this is for you...

© 2024 RetrospringAboutSource codeTerms of ServicePrivacy PolicyPatreon

Retrospring uses Markdown for formatting

*italic text* for italic text

**bold text** for bold text

[link](https://example.com) for link