Annya Naladhipa
cheeksflushed
© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon
Ease the curiousity, Let her knows.

512

Your question has been sent.
Join Retrospring today! You'll be able to follow and ask people you know and a lot more.
Nya-nya · 4mo

maaf penarasan, annya. pierre tuh brondong? beda berapa tahun deh aslinya kok lucu gitu dia 😅

Yesss, he's way younger than me. We're six years apart.. Memang lucu sekali pacarku. 🥺

Kaiko · 9 answers · 7mo

Kalau sakit gigi harus diapain ya?

Kumur-kumur air garam! Daaan, bersihkan giginya, disikat pelan dulu coba..? Kalau masih sakit gak tertahankan baru minum obat. Paracetamol obat nyeri yang bisa digunakan. Semoga membantu!

Lessa. · 9 answers · 7mo

Thoughts on user brokenwheeI? 😋

Teh Lessa itu salah satu orang paling menyenangkan yang pernah aku temui! Teh Lessa memang agak sedikit konyol dan suka ghosting DM, tapi selain itu sih; teh lessa memang baik orangnya, ngga suka ganggu ternak warga kok. ;]

Nya-nya · 7mo

milp itu ternyata kucingmu ya Nya, kirain kucing si itu

Tiba-tiba banget ngomongin Milo jam segitu..? Di retro..? Anyway, iyaaa, Milo kucingku yang baik, yang lucu, yang pinter, agak judes dikit kayak ibu kost, menggunakan sistem strict parents pada anak-anaknya, tapi dia ibu yang hebat, sering nemenin aku kalau sedih. Milo anak baik udah bahagia di jembatan pelangi! 🖤

genevieve. · 8mo

kakak cantik, i believe that everyone would agree if i said that you’re the prettiest when you smile! is there anything in particular that never fails to bring a smile to your face these days? <3

Hello, adek! My heart burst like a firework in every new year's eve as I read the compliments you've wrote down there. Thank you anywaay! Umm, speaking of the question, these days my kittens are learning to walk in proper way! Aku bakal pamerin nanti gimana mereka ngelangkahin kakinya satu-satu; thomp-thomp! 🐾🐾 Lucu banget, I couldn't help but only smile widely as I see them. ♡

Nina · 8mo

tell me your favorite movie genres and tell me one movie from each genre please!

Nina · 8mo

Annyaa! What are you been into recently? Apakah ada series atau movie atau character atau kpop idol yang akhir2 ini lagi kamu senengin banget?

Kak Ninaaa! Actually, that RIIZE caught my attention lately. I love their songssss, terus dance performance Siren bikin kagum banget kayak.. wah.. ini mah tarian mengundang anemia (buatku) BUT THEY'RE DOING AMAZING. Aku belum ada rencana join their fandom sih, masih mau jadi casual listener duluu. Kalau kakak ada lagi senengin apaaa?

Mad · 5 answers · 8mo

Evening! Checking on everyone as it’s been awhile since the last time I opened this website. So, if you could describe the first few days of October, how is it so far?

Evening, Kak Mad! It's been a while yaaa. Mm, speaking of the first few days of October, it is going well so far for me. I hope it's not a temporarily happiness. Anddd, how about you, Kak Mad? Is everything going well on your way?

Nya-nya · 8mo

eh lu dibuang y? pantes gada dibucinin lg. mmf klo se jujur ini

Seems like the way I keep remain as silent makes you gone wild ya. If the topic that you're talking about is that person; we both took different path, and that's okay. If there's something good happened lately, then I'm happy for them. Makasih udah luangin waktu buat kirim retro gak penting ini, get a life ya abis ini.

Nya-nya · 8mo

lol stop caper.

Nya-nya · 8mo

gatel bget jd cwk semua org di panggil sayang

© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon

Retrospring uses Markdown for formatting

*italic text* for italic text

**bold text** for bold text

[link](https://example.com) for link