Isla
feline
© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon
Ask anything; be mindful of your words.

512

Your question has been sent.
Join Retrospring today! You'll be able to follow and ask people you know and a lot more.
Lily · 28 answers · 12mo

Menurut kalian bubur diaduk atau gak diaduk itu penting gak 🙂

Tergantung mindset Yaa soalnya ini ada hubungannya sama peningkatan selera makan sih

Joshua · 5 answers · 12mo

Is there any horror movie you watched as a kid that traumatized you so bad you still remember about it growing up?

RUMAH DARA… KATANYA JUDULNYA ITU SIH I watched it when I was like what, 3-4… gak berani mastiin bener atau nggak judulnya itu ENOUGH IS ENOUGH.

Ashton · 14 answers · 12mo

Kalau kalian stress biasanya ngapain? (selain main CA)

Tidur… atau nggak cari kesempatan gimanapun caranya bisa main keluar sama temen. Mau gabut apa nggak belakangan yang penting nggak sendirian hehe

ivy · 8 answers · 1y

Kalian tipe yang seneng atau gak seneng sama hari ulang tahun kalian dan kenapa? Ohiya, udah kepikiran belom mau ngasih apa ke diri kalian sendiri di hari ulang tahun kalian? :3

Mungkin waktu masih kecil, iya banget karena selalu dirayain. But growing up means less birthday celebrations, and I no longer feel like it’s needed. Jadi setelahnya mungkin seneng karena lebih ke “wow, I’m still alive and well.” dan masih bisa ngerayain dengan beberapa family and friends. But other than that… biasa aja kayaknya. Belum, and I don’t think I will. Least I can give to myself is a box of strawberry milk!

A cat passing by · 1y

What's the easiest way to get into your heart?

A cat passing by · 1y

Bang, pernah gak ready

Lily · 25 answers · 1y

What have you recently felt grateful for?

A cat passing by · 1y

໒꒰´ ˘ ` ꒱ა what are some of your favourite songs right now?

Unforgiven by LE SSERAFIM sama Spicy by aespa. Akhir-akhir ini juga lagi suka dengerin My Favourite Clothes by RINI, F*ckin' New Year & 0310 by Baek Yerin.

Lily · 17 answers · 1y

If you had three wishes, what would you wish for?

One for me to have a stable life, one for my family and dearest ones to live a happy life, satu lagi mau kaya raya biar bisa punya photocard Haewon rare seabrek sama bikin istana Kuromi di kamarku ya Allah aamiin.

Lily · 17 answers · 1y

Lagu jadul indo yang masih enak didenger sampai sekarang apa ya? 🤣

Lily · 14 answers · 1y

Best romcom movie versi kalian apa nih moots?

Nomor satu masih The Con-Heartist karena masih belum niat nyari romcom lain juga sih. Saran film lain dong!

© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon

Retrospring uses Markdown for formatting

*italic text* for italic text

**bold text** for bold text

[link](https://example.com) for link