ೀ࿐ ࿔*:・゚ · 7 answers · 7mo

kalo lagi feeling unloved biasanya kalian ngapain? (genuinely asking) 😞

my lonely ass cannot answer this type of questions. i tend to accept the negativity inside my head so in the future it will decreasing by time until i have no thoughts about it anymore. sometimes it stays, sometimes the happiness and self worth find its way to come to me.

Gak tau, ya aku tenggelam sama perasaanku sendiri terus end up hating myself karena hard to love.

Hmm... that depends. If it's the feeling of being unloved by someone specific, then i'd try to have a talk with them and discuss how i feel, and why i feel like that.

do something that makes me happy. bisa main di luar sama temen-temen, binge-watching something, dan makan makanan yang enak enak!

Ngobrol sama temen, main sama mereka. Asalkan nggak sendirian, itu menurutku udah cukup.

yang pasti taking some time to be alone, buat mikir dan introspeksi diri sendiri i.e. where did i do wrong to the point until i feel unloved. tapi habis itu aku coba buat interaksi lebih banyak sama orang luar (biar gak merasa sendirian), this one helps me, jadi ngebantu buat ngerasa better dan lebih at ease gitu pas tau masih ada orang-orang yang mau nerima presenceku.. :(

Retrospring uses Markdown for formatting

*italic text* for italic text

**bold text** for bold text

[link](https://example.com) for link