Agael
hiraka

The sun never meet the moon.

© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon
Ask something!

512

Your question has been sent.
Join Retrospring today! You'll be able to follow and ask people you know and a lot more.
Anonymous Coward · 5mo

aduh ini lagi ikut ikutan ngapain sih?

Ayin. · 9 answers · 6mo

If you suddenly turned into an animal, what animal would you like to be?

Hello anon! The meaning of the song is so lovely and I think this a song of falling in love, right? Pardon me if I'm wrong, just guessing. Have a nice day ahead!

Abil Atharya · 6mo

Aga apa km cyg ak?

Marva · 20 answers · 7mo

How do u solve problem in relationship?

Communication then understanding each other, kalau salah satu diantara dua itu gak terjalankan ya bakalan rusak semuanya. Dua pemikiran berbeda di satukan itu nggak mudah, so emang harus diskusi entah hal kecil atau besar.

NyaOm! · 11 answers · 7mo

do you guys have a sweet tooth? if you do, tell me your most favorite dessert of all time 👭⭐🍪‼️

NyaOm! · 8 answers · 7mo

do you have any idol or celebrity that has the same energy to your personality? if you do, who might that person be?

Watanabe Haruto, slightly bokem vibes, his anger issues, gengsian, sama royal. We similarities each other.

ೀ࿐ ࿔*:・゚ · 7 answers · 7mo

kalo lagi feeling unloved biasanya kalian ngapain? (genuinely asking) 😞

Ngobrol sama temen, main sama mereka. Asalkan nggak sendirian, itu menurutku udah cukup.

NyaOm! · 9 answers · 7mo

what's the easiest way to make friends (your version)

Kalau untuk di real life kayaknya berbaur kayak biasa aja gitu, kebetulan aku orangnya gampang buat dapet teman baru. Nah untuk di virtual kayaknya lebih ke jbjb / DM meskipun emang awalnya kayak sksd, tapi kalau niatnya temenan ya gapapa.

Floreusant · 19 answers · 7mo

Temen temen, lagu apa yang at least harus banget didenger minimal sekali seumur hidup

Anonymous Coward · 7mo

do you think ppl deserve second chance?

Kairi. · 11 answers · 7mo

Good morning, rise and shine guys. Hope Wednesday treat you guys well.

Anonymous Coward · 7mo

Lagi telfon siapa?

© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon

Retrospring uses Markdown for formatting

*italic text* for italic text

**bold text** for bold text

[link](https://example.com) for link