Helen · 8 answers · 3mo

What kind of person is Helen?

lucu bgt terus easy to approach anjay. SERU JG ANAKNYA. makasih ya udh jd temenku

YOU SEEM LIKE BLANGSAK PEOPLE YEAH. zuppa talented nyum banget ngalahin zuppa soup dan senam zuppa. pretty and BUCIN BANGET MW NANGIS tp gapapa kok ak senang melihat.a :”

At first glance, people will see you as someone hard to approach. Aslinya, you are more than that; you are kind and funny (in a good way)! You are also friendly so it is always a pleasure for me to be able to know you and be your friend! Tetep jadi Helen yang ceria ya, world needs more Helen like you! <3

We have very few interactions with one another. But as far as I can tell, Helen is a joyful person who adores her boyfriend. I'm pleased to see it

Menurut aku kak Helen adalah the prettiest woman in the world! Pembawaannya bener bener elegan banget, baik sekali, cantik cantik, definisi cantik adalah kakak helen.

Tipikal temen yang ngga ada loe ngga rame sih, eventhough I'm not that close with Helen yaa cuman kalau dari ngelihat dia di timeline dan beberapa kali ngobrol tuh anaknya cepet banget akrab sama orang baru terus tipe yang seru banget buat di ajak temenan.

Retrospring uses Markdown for formatting

*italic text* for italic text

**bold text** for bold text

[link](https://example.com) for link