Shas
floweries
© 2024 RetrospringAboutSource codeTerms of ServicePrivacy PolicyPatreon
馃┓

512

Your question has been sent.
Join Retrospring today! You'll be able to follow and ask people you know and a lot more.
Helen 10 answers 2mo

km pikir ak pnya bnyak tmen? cih ntuh f-ing 800-an bnyk inactnya. jd, mw kh km mnjd tmnku? hrus jd bestot !

Helen 12 answers 2mo

aku kan punya akun rp ningning juga nih, menurutmu aku ningning banget atau giselle banget? jawab! ^~^

duaduanya oke tp aku lebih sering liat km as giselle dari dulu tp bolelah ningning twinning

Helen 9 answers 2mo

as ct editor oa & sq, biasanya aku suka bingung nentuin konsep. kalian sebagai anak oa/sq lebih suka oa/sq yang konsepnya y2k genz minimalist atau grunge vibes?

Helen 8 answers 2mo

What kind of person is Helen?

YOU SEEM LIKE BLANGSAK PEOPLE YEAH. zuppa talented nyum banget ngalahin zuppa soup dan senam zuppa. pretty and BUCIN BANGET MW NANGIS tp gapapa kok ak senang melihat.a :鈥

Helen 13 answers 2mo

What are your habits when you're in love?

(talking about them 24/7) and then my friend was like 鈥渒m naksir dia ya?鈥, me: ha? enggaaaaaklah!!! (believe me girls, it鈥檚 a yes)

Esa3mo

Ca kalau anjing mengonggong apakah gonggong menganjing?

HK 12 answers 2mo

If you have a chance to go back to the past, what are you going to do?

i refuse to go back to the past kayaknya, instead, i wish i could see my future :> soalnya i used to be a Tachophobia fighter since birth, i struggled and i fought a lot with my phobia鈥 kalo diinget-inget lagi, aku gamau ngerasain itu lagi, krn sekarang udah berhasil lepas 95% (soalnya kadang masih suka ngerasain tapi udh bisa handle!!)

Zasha 4 answers 2mo

What would you do if you were feeling so sad at midnight?

Jase 11 answers 2mo

Which idol do you recommend me to roleplay other than Jeno Lee?

Cordelia2mo

Pilih makan coto seminggu atau pallu basa seminggu?

© 2024 RetrospringAboutSource codeTerms of ServicePrivacy PolicyPatreon

Retrospring uses Markdown for formatting

*italic text* for italic text

**bold text** for bold text

[link](https://example.com) for link