Abigail
novembabe

Throw balloons, teddy bears and the chocolate eclairs.

Where the sea sleeps
© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon
Feed your curiosity

512

Your question has been sent.
Join Retrospring today! You'll be able to follow and ask people you know and a lot more.
Hamba Allah · 10mo

Nanda lu ga capek jomblo terus Nan

Chayyi. · 19 answers · 10mo

If you could be someone else for a day who would you be?

Joshua · 5 answers · 10mo

Is there any horror movie you watched as a kid that traumatized you so bad you still remember about it growing up?

INSIDIOUS, I still remember every scene of it. Makanya enggak berani banget buat ngikutin yang ke-empat ini

· 8 answers · 10mo

Suggest me your comfort sitcom to watch, please!

Mikayla! · 12mo

Hai cantikku, lagi kangen sama siapa hari ini <3

Dabria · 10 answers · 1y

Are you written by Taylor, Mitski, Lana, or other composers?

Dabria · 8 answers · 1y

When you like someone, is there any pattern or similarities between people you used to adore?

Dabria · 5 answers · 1y

What's your action to deal with anyone with uncountable insecurity rant? Not gonna invalidate their feelings but how if they keep coming to you to rant about them being unworthy, insecure, and other feelings which radiate selfless. Negative evergy is so draining apalagi kalo orangnya can't read the room kayak you're also sad terus dia tiba-tiba dateng cerita dengan insecuritynya. Capek anjir tapi takutnya kalo speak up ke dia ntar dianya ngerasa tersakiti dan gaada yang peduli.

I tried my best buat dengerin dia dulu, terus tanya apa dia sekalian butuh saran/masukan/comfort words gitu atau enggak (ini dengan catatan apakah kondisi gw saat itu juga lagi stabil, kalo nggak, gw gak akan nawarin ini sih alias dengerin aja). Kalo emang pas udah dikasih tapi dia masih gitu-gitu aja, yaudah deh give them space aja dulu deh. Soalnya bener kata kamu lop, orang yang begini tuh maaf banget kadang bikin draining dan kitanya jadi ikutan bete kalo diturutin terus. Jadi kalo emang kita mulai ikutan bete, jaga jarak aja emang paling bener

Hamba Allah · 1y

໒꒰´ ˘ ` ꒱ა what are some of your favourite songs right now?

WOODZ - Ready To Fight, JEY - Recall, Dvwn - Last, SURL - Dry Flower, DAN MASIIIIH BANYAK LAGI!

Chayyi. · 20 answers · 1y

If you have a problem, do you fix yourself or ask for help?

Chayyi. · 18 answers · 1y

If you were a colour, what colour would you be? Why?

© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon

Retrospring uses Markdown for formatting

*italic text* for italic text

**bold text** for bold text

[link](https://example.com) for link