Filan A.
renegadest

N'oublie pas de vivre.

Strasbourg, France
© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon
Ask something nice.

512

Your question has been sent.
Join Retrospring today! You'll be able to follow and ask people you know and a lot more.
♥️ · 27 answers · 5mo

guys nama OC kalian siapa? aku lagi bingung mikirin nama untuk cast AU-ku.. nyang ngga keberatan namanya aku pakai boleh jawab yah :3

arsha · 17 answers · 5mo

kalian punya hobby yang ‘terlupakan’ ngga? semacam kegiatan yang dulu kalian enjoy banget, tapi sekarang udah hilang minat atau ngga sempat buat ngelakuinnya

Auriga. · 10 answers · 5mo

cara pdkt sama orang gimana sih klo kalian? gua lupa cara pdkt yang baik dan benar bjir

Pertama, tanya dulu buat pastiin dia mau buka hatinya apa nggak. Kedua, kalau dikasih lampu hijau langsung satsetsatset. Lebih enak pdkt in natural way jadi kayak gak berasa kalau itu lagi pdkt. Tau-tau nanti tumbuh rasa ingin memiliki aja dan jadinya jadian.

Leopold. · 1 answer · 5mo

What's your thoughts about Leo?

wothen. · 5 answers · 5mo

how was ur first day in february? (i’m wishing a happy feb for u here)

· 25 answers · 5mo

If you had to be born as an animal in your reincarnation, which animal would you choose?

Kas. · 14 answers · 5mo

What’s your all time favorite series/film?

Romano Vince. · 4 answers · 5mo

February has begun, and we are starting a new chapter. I'm proud to know that you all managed to get through the seemingly long January last month; you're amazing. May all good things continue to be with you in this February. Keep it up!

Anonyme · 6mo

Kayanya niat banget ya buat love bombing mary

Romano Vince. · 11 answers · 6mo

Let me know about your ideal type of lover?

Romano Vince. · 6mo

Thank you for existing, Filan. Your presence means a lot by people who loves you here.

Wah thank you for existing too, Mano. This cruel world really needs someone who have a big and soft heart like you. You deserve to get all the loves and good things from this world.

Anonyme · 6mo

Kak bisa request gaa jodohin aku sm mantanku:(

Keigo. · 8 answers · 6mo

saranin lagu yang enak didenger pas hujan dong guys!

The Good Part by AJR, 100 Bad Days by AJR, Easy by Mac Ayres, Let Me Know by Jimmy Brown.

© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon

Retrospring uses Markdown for formatting

*italic text* for italic text

**bold text** for bold text

[link](https://example.com) for link