sasamoroll
Interlaken, Switzerland
© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon
feed my ego, please?

512

Your question has been sent.
Join Retrospring today! You'll be able to follow and ask people you know and a lot more.
Akari · 2mo

Halo, Sasa!! > ____ < ⭐️

AKARI!!! >___< MAAF JAWABNYA 17 HARI KEMUDIAN HUHU. KANGEN BANGET!!! lagi main ca engga?!?

Akari · 8 answers · 1mo

Apa makanan yang lagi disuka akhir-akhir ini?

Yessabelle Anami · 9 answers · 4mo

What love song holds a special place in your heart?

Hunter Archibald. · 10 answers · 8mo

Bukan pertanyaan aneh tapi mau tau thoughts on Archie kalo boleh.

₍ᐢ. .ᐢ₎ · 8mo

Comfort food kamu apaa Sasa?

hi, kylo!!! comfort foodku semua makanan manis, apalagi roti bakar cokelat lumer!!!! enak banget, kalau lagi sedih aku biasanya makan itu terus udahan sedihnya! (tmi)

the catto · 9mo

you are so cute, sasa.

aku baca ini waktu antri kasir!!! salting sedikit!!! senyum-senyum sendiri sampe diliatin kasirnya kayanya t___t LUCUU BANGET INI SIAPAA!!! :3

L. Raisel Emory · 3 answers · 10mo

How's your September going?

HEY, i'm sorry for the tardiness. t___t my september is going well so far. even though, sometimes i feel kinda blue, but IT'S OKAY!!! :3

Aletheia Jane · 6 answers · 10mo

It’s beginning of the month. Certainly, we have gone through a lot that some might feel only getting worse each month. But looking at where we stand now, how we manage to bear with it eventually, is a remarkable achievement to the process we never give in. May we will be more able to treat ourselves more kindly and manage to bear another things ahead. To more of blessing catch us, happy first day of September! 🥂🌷

hey, sorry for the tardiness. t___t but, thank you for the sweet words! may the month of september be good to you <3

Harriel A. Mikhaila · 19 answers · 1y

Can you guys suggest me songs that you like to listen? Kinda bored with my own playlist. Udah kapok dengerin Backburner on repeat. :(

BACKBURNER MULU. gue juga dengerin lagu yang sama terus sebenernya, akhir-akhir ini lagi sering dengar albumnya 5SOS yang livesos, boleh lu dengarkan kalau berkenan.

Harriel A. Mikhaila · 15 answers · 1y

Guys, saran CA yang open deket-deket ini please. Gua gabut banget meskipun banyak tugas tapi tetep gabut. Makasih yang udah berkenan jawab. ;)

isi heartbreak issue gak? gue tertarik sama yang barusan drop, meriahkandiri kalau gak salah? sama yang cherry itu. bareng?

Za. · 11 answers · 1y

Thoughts on Zaza dong?

zaza, anak baik yang semamgatnya gak habis-habis. boleh share tips semangat main rp lu? sekarang on di mana, zaza? jangan makan mie terus, makan sayur yang banyak.

© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon

Retrospring uses Markdown for formatting

*italic text* for italic text

**bold text** for bold text

[link](https://example.com) for link