Kaliza
lianhua
© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon
Shoot your shot!

512

Your question has been sent.
Join Retrospring today! You'll be able to follow and ask people you know and a lot more.
Haru · 23d

Thoughts on Haru please

Selain pecinta lelaki dan wanita komunis, Haru is that one doting friend, I bet his love language is acts of service (doi suka kasih kita situs legal buat nonton pacar kita). It's been a year, or more, since I get to know you and you're an amazing person??? Lo bener-bener selalu mendukung temen lo, #1 hype boy.

Jase · 11 answers · 2mo

Which idol do you recommend me to roleplay other than Jeno Lee?

Maskarad · 7 answers · 1mo

Happy Wednesday, my precious friends. How are you feeling today?

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ “I feel fantastic!”
⭐️⭐️⭐️⭐️ “I feel great.”
⭐️⭐️⭐️ “So so.”
⭐️⭐️ “Nah, I feel upset.”
⭐️ SHIBAL SAEKKIYA!!

Weston. · 6 answers · 28d

Anyway, any suggest for releasing the toxicity mind before it becomes a form of bad habit?

Maskarad · 3 answers · 4mo

Hello, friends! Ketemu lagi sama Juniell. Semoga minggu ini berjalan baik ya. How’s your feeling today? Do you eat good food today?

HALO JUNIEEE :3 HARI INI BAIK, puji syukur cukup baik untuk dilewati sendiri karena udab makan my comfort food! makasih ya juni gak pernah absen untuk ngasih afirmasi positif ke teman-temannya. wishing you a nice day ahead and always <2

Jase · 11 answers · 5mo

Tell me your opinion about Jase!

jase, jase, jase. sengaja dipanggil tiga kali biar muncul dulu. jase is a fun guy and it's really easy to have a small talk with him (walaupun kita belum ngobrol one to one in person alias dm). jeno bener-bener udah melekat di jase deh dan semua orang udah tau lah yaa kalau lo mputjen..

Jase · 7 answers · 5mo

Top 3 songs that make you feel like you are the main character of a movie

putri iklan zoom shoot while AKU BERGETAR DISENTUH DIA playing on the background

Jase · 10 answers · 5mo

Tell me 3 songs that make you feel like you are in love.

FOR NOW YA, slut would be on TOP of the pyramid. next is plot twist by niki, and last (i believe not the least) is dudududum pilihanku by malik, which everyone's favorite!

little one · 5mo

wdyt abt acel

acel si mputjen baru ini kan ya? one of my bestest fran dan orang yang selalu ada di samping gue since day one. TIDAK GAMPANG MENYERAH itu motto blio, cuma sambil nangis dikit itu normal kan yaa we've been there before. jujur gak pernah terlintas di pikiran gue bakal temenan sama acel dulu, but guess what.. we clicked.. ampe sekarang...

© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon

Retrospring uses Markdown for formatting

*italic text* for italic text

**bold text** for bold text

[link](https://example.com) for link