Melviano Arzan G.
nctyudi

When the world gets heavier, here i'm channeling my stifled laughter.

© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon
Ask something!

512

Your question has been sent.
Join Retrospring today! You'll be able to follow and ask people you know and a lot more.
Anonymous Coward · 4mo

Have you ever encounter someone unexpected? How do you feel about it?

Sure. I certainly didn't expect it, if for example I met my old friend. Who initially lost contact, suddenly we met on one of the social media. Pasti senang banget!

Anonymous Coward · 4mo

What are your top 5 songs this week?

The Weeknd - Call Out My Name
Westlife - I Want It that away
Westlife - Better Man
Kal Ho Na Ho
Once - Dealova

Anonymous Coward · 4mo

Can I ask you something? Do you perhaps set your eyes on someone?

Hello, sender. Thank you for sending me this. To answer your curiosity, I haven't set my eyes on someone special yet. Have a good day, yup! :)

Mars Ocean. · 1y

Kenapa kok namanya Yudi

Karna.. anu. Dulu ya karna ngirim permen Yupi dengan huruf P terbalik jadi D, jadilah Yudi sampe sekarang. Bukan Yudi aja sih, Joqo juga gegara usn.

Anonymous Coward · 1y

What gift would you give for your girlfriend for valentine? (If you have any 😇)

Sorry, gua sama sekali gak pernah ngasih sih wkwkwk asli. Jadi yaudah, karna jujur aja mau di rp atau rl gua gak pernah ucapin atau kasih apapun kalo punya pacar pas hari spesial (valentine) itu. Kalo pun gua ikut rayain, mungkin gua kasih cokelat/barang dan kartu ucapan.

Xx. · 1y

kangen minhyrung, harus kesebelah mana?

nazera · 7 answers · 1y

is anyone by any chance loves watching true crime documentaries?? I'm planning on watching one again after a while so some recs would be much of a help <3

Wah, apa ya. Bcs i'm a good person, so I don't like criminalization (boong). Tapi ada satu, coba nonton American Murder: The Family Next Door (2020).

404. · 23 answers · 1y

Hi, I'm hungry.. any food recommendations?

Enak kayaknya nasgor spesial sih atau mie, apalagi kalau wkwkwk jadi lapar kan jam segini.

CH!A ♥︎ · 1y

hello, do you currently set sat set sat set jeder jedar duar?

𝓡. · 4 answers · 1y

If you had to write a letter to your future self, what would you write?

Sorry pake bhs, apa ya.. Gua akan tulis supaya gua gak akan menurunkan sifat jelek dari ortu gua, karna gua itu berbeda dengan mereka. Gua bisa jadi anak yang lebih baik dan gak nurunin dari bokap-nyokap gua, gua gak mau itu. Tentunya sukses dan sholeh nantinya, aamiin.

CH!A ♥︎ · 15 answers · 1y

what will you eat for today’s dinner?

I will eat whatever my mother has cooked. Aslinya sih mau gacoan, tapi gak dibolehin makan mie.

© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon

Retrospring uses Markdown for formatting

*italic text* for italic text

**bold text** for bold text

[link](https://example.com) for link