Abim
northnight

I'm so good at being bad.

© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon
Ask me anything.

512

Your question has been sent.
Join Retrospring today! You'll be able to follow and ask people you know and a lot more.
Hidden cat · 1y

Who is your favourite comedian?

tunAa! 😼 · 19 answers · 4mo

Guys saran lagu yang bikin kita rasanya dicintai banget dong! Kayak give me your forever gitu

Can't take my eyes of you, best part, old love, berdua bersama, i love you so, p.s. i love you, true love, nothing's gonna change my love for you, long way home, AH BANYAK BANGET LU AMBIL DAH PLAYLIST GWWW (bercanda)

Acelin ⭐ · 8 answers · 10mo

Gimana mantra supaya bisa jadi kucing? Aku capek jadi manusia. Miaw miaw 🐈🐾

Isela. · 7 answers · 10mo

I'm curious. How do you deal with other people's unpleasant moods (kayak jadi suka marah-marah tanpa sebab)?

Anin. · 3 answers · 11mo

guys, kalo kalian lagi down gitu, kalimat apa yang sering kalian ucapkan untuk diri sendiri supaya tetap kuat dan bertahan?

emily sinclair. · 8 answers · 12mo

may i know your favorite comfort songs to listen to when you're having a bad day?

૮꒰ ౨ৎ 。˵• ﻌ •˵。꒱ა ♡ · 5 answers · 11mo

Hai! It's not a question (HEHE) tapi mau ucapin, makasih udah ngelewatin Juni dan segala kebengekan juga wara-wirinya. Semoga bulan Juli ini bisa membawa angin segar dan hal-hal membahagiakan buat kamu dan aku!

This month song recommendation: Merakit - Yura Yunita.

Just, don’t give up yet.. okay? Semangat. 🩷

Acelin ⭐ · 9 answers · 11mo

akhir akhir ini lagi gaada tenaga buat berinteraksi, kalian ngerasa gini juga ga sih?

Sol. · 15 answers · 11mo

selamat hari jumat. kasih aku rekomendasi film, series, atau drama yang menurut kalian WAJIB DAN HARUS banget ditonton dong. sama sebutin platform legalnya yah kalo bisa. terima kasihhh! <3

© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon

Retrospring uses Markdown for formatting

*italic text* for italic text

**bold text** for bold text

[link](https://example.com) for link