Adika Bhanu.
SpiderPunk

“Nothing is more noble, nothing more venerable than fidelity. Faithfulness and truth are the most sacred excellences and endowments of the human mind.” - Cicero

© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon
Beware of monotony; It's the mother of all deadly sins.

512

Your question has been sent.
Join Retrospring today! You'll be able to follow and ask people you know and a lot more.
Shanaya. · 4 answers · 3mo

Hello, friends! What's a bad habit of yours that you want to get rid of?

A. Phoebe · 5 answers · 3mo

guys siapa yang mau mutualan di x PLS drop usn nya yaah akufollow cus meluncur

Ellison · 19 answers · 3mo

Udah mulai bosen sama ketupat lontong opor dkk belum?

Dee. · 7 answers · 3mo

Ceritain gimana hari lebaran kalian dong!

It is boring actually. The same ritual, the same movement, and the feeling is empty.

cAuL · 4 answers · 5mo

how do you guys cope with sadness?

Andromeda · 8 answers · 5mo

Is there any quote from a book or perhaps film that best describes you? Tell me what it is!

cAuL · 8 answers · 4mo

Hi temen-temen! boleh drop ur fav playlist/song ngga? aku mau explore lagu baru hiwhiw

Januar Eadwald. · 11 answers · 5mo

Hello, there. Tell me how your March has been so far.

Shella. · 7 answers · 4mo

What if partnermu ternyata temenan sama musuhmu?

cAuL · 11 answers · 4mo

hello, how's your march so faaarr??

Nyaaa. · 10 answers · 3mo

Halo halo, ada saran film horror yang banyak jumpscarenya gak yaa? Makasih!

Dee. · 8 answers · 3mo

Midas Touch nya KiOF bener-bener nyuri perhatianku, bikin aku nggak berhenti dengerinnya sampai sekarang! Kalau kalian sendiri, lagu apa yang akhir-akhir ini nyuri perhatian kalian?

Akhir-akhir ini lagi dengerin Untitled-nya ROC. Terus, eksplor lagu-lagi baru dari rekomendasi playlist di Spotify.

Andromeda · 6 answers · 4mo

What is the song lyrics that you can relate the most these days? Also who is the singer?

“Salam peluk hangat dan penuh kasih yang 'kan selalu kuberi di kala suka, di kala duka. Segalaku untukmu, segalamu untukku.
Segalaku untukmu, segalamu untukku.” — Putra Timur (Segalaku Untukmu, Segalamu Untukku).

kiar. · 6 answers · 4mo

spill film atau drama yang seru dong, lagi bingung mau nonton apa.

© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon

Retrospring uses Markdown for formatting

*italic text* for italic text

**bold text** for bold text

[link](https://example.com) for link