Mirabella Ajram.
sunkitsch

The Velveteen Rabbit of Landegre. ₊ ⊹ ᰔ

© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon
Ask something!

512

Your question has been sent.
Join Retrospring today! You'll be able to follow and ask people you know and a lot more.
The Forever Poet! · 5mo

It's not about ask something or smth like that, might tell Maia about how precious she's becoming right now. I'm such a proud sister ❤️

My Sweetness Angel. I don't ask a thousand people to love me. It's enough to have you, I'm already so celebrated. 🍓♥️

Keysha · 6 answers · 7mo

how to stop oversharing..?

ngga bisa diberhentiin secara paksa, kecaa. pelan-pelan aja, kalau semisal kamu mau cerita, inget-inget kalau kamu lagi tahan supaya ngga oversharing. tapi, bukan berarti kalau kamu cerita ke temen kamu itu perbuatan yang salah karena kamu lagi ngurangin, big no. that's okay to share our story ke temen, apalagi temen terdekat. sesekali kita butuh didengarkan 🤍

Zidan. · 11 answers · 8mo

Hi, teman teman gimana November awalannya?

lumayan stres, banyak nangis nyaa. tapi lagi diusahain buat kurangin stres atau overthink sama nangis nya

Jovan Angelo. · 20 answers · 8mo

prefer yang mana? ditaksir apa menaksir?

menaksir... sebagai budak aries, susah kalau ditaksir duluan, ujungnya ngga ada rasa apa-apa ke partner :D

H. Juddengasse · 9 answers · 8mo

Isian pastel favorit?

Kayin. · 17 answers · 8mo

Gen ask (kepo), apa yang akan kalian lakuin kalau tau crush kalian punya commitment issue? Tetap maju untuk deketin atau pilih mundur?

deketin beberapa hari dulu, kalau emang ngga ada kemajuan, aku pilih mundur. tapi, kalau emang tujuan kita buat deket aja (bukan pacaran) ngga ada salahnya terus deketin sampai capek sendiri

Parisa Moon · 17 answers · 8mo

If you could ask your future self one question, what would it be?

Jovan Angelo. · 12 answers · 8mo

hai...... aku naksir kamu banget........... Nanami Kento.......

Parisa Moon · 9 answers · 8mo

If you were to write a book, what would it be about?

About my journey, especially my childhood. There will be more pages about my childhood than my teenage.

Jovan Angelo. · 11 answers · 8mo

HOi!!!!! mind to spill your biggest regret?

Banyak .. I regret that I messed around about school, I should’ve focused more, so I became a better person than now. I also regret that I was mean to the man I was dating, and it wasn't just one... ;(

© 2024 Retrospring · About · Source code · Terms of Service · Privacy Policy · Patreon

Retrospring uses Markdown for formatting

*italic text* for italic text

**bold text** for bold text

[link](https://example.com) for link