Cathy · 14 answers · 8mo

tell me your favorites food dong! 🤔

Saya suka nasi yang ada rasanya. Kayak nasi kuning, nasi liwet, nasi uduk sama nasi bakar. Atau nasi yang makannya pakai kuah. Saya ga akan bosan makan ini. Kalau lauknya sih ga jauh dari telur, suka banget.

my favorite food? ice cream, obviously. (it's counted as food, right?) kayaknya semua temen-temenku tau hal itu deh? 🤔 i do really love ice cream almost as much as i love my man (yeonjun) karena it helps me to cope with stress dan eskrim itu enak!

pasta and pastry! especially spaghetti aglio olio and salted caramel tartlet. ‪♡‬

Retrospring uses Markdown for formatting

*italic text* for italic text

**bold text** for bold text

[link](https://example.com) for link